Kővágóörs, Nyaraló, hétvégi ház - #2669

Eladási ár: 89 000 000 Ft

Általános adatok

Alapterület: 75 m²
Ár: 89 000 000 Ft
Település: Kővágóörs (Veszprém megye)
Szobák száma: 2
Saját telek mérete: 3 200 m²
Építés éve: 1985
Emelet: emeletes
Parkolas: autóbeálló
NM ár: 1186666.67 Ft

Tulajdonságok

Épület anyag: tégla
Fűtés mód: kandalló, kályha; vegyes; elektromos
Melegvíz előállítási mód: bojler
Komfortfokozat: komfort
Helyiség állag:
Épület állag:

Közművek

Gáz: nincs
Csatorna: nincs
Villany: van
Víz: van

Jellemzők

Udvari: igen
Tetőtéri ingatlan: nem

Ingatlan leírása

A Balaton felvidék egyik legszebb részén, Kővágóörs település keleti határában, páratlan panorámájú, igényesen karbantartott és művelt, 3200nm-es területen fekvő, 75nm-es pince-présház eladó. Ár: 89M

Az ingatlan Kővágóörs és Révfülöp határán, a Balatontól 3 km-re helyezkedik el, az ún. Ecséri dombon. Az ingatlan művelési ág alól kivont zártkert és gazdasági épület megnevezésű, 2 irányból, földes, köves úton közelíthető meg. A terület déli, dél-keleti lejtésű, örökpanorámával rendelkezik a Balatonra és a környező területekre ( pl.: Badacsony, Fonyód, stb. ) A telek lejtését támfalak segítségével teraszos megoldással szintezték, könnyebbé téve a használatot, esetleges termelést. Jelenleg a kultúrnövényeken és fákon kívül zömében chardonnay szőlő művelése folyik (500-700 liter) . Az épület alsó szintjén kapott helyet a pince-présház, kerámia aljzattal, tégla falazattal és a szőlő feldolgozásához szükséges berendezésekkel. Innen lépcsőn jutunk fel az emeleti részre, ahol konyha, fűrdőszoba és szoba lett kialakítva. Az épület mellett egy cserépfedéses félig nyitott szín található. A felépítmények statikailag kiváló állapotban vannak, további bővítést és átépítést is gond nélkül el lehet végezni rajtuk. A mostani állapotot némi, az állagmegóvást segítő ráfordítással még komfortosabbá lehet tenni.  Vezetékes víz és áram be van kötve az ingatlanba, a fűtést cserépkályha és egyéb tüzelési lehetőség biztosítja. A telekhatáron villanypásztor lett kiépítve. 

A Balaton nem csak nyáron nyújt kikapcsolódási lehetőséget, minden évszakban gyönyőrű tud lenni. Aki beleszeret ebbe az ingatlanba, legyen akár hobbiborász vagy csak a Balaton-felvidék szerelmese, meg fogja tapasztalni azt az életérzést, amit máshol nem kap meg.

Ha ősszel már a saját szőlőjében szüretelne, akkor mindenképpen hívjon és nézze meg ezt az egyedi lehetőséget !  

További képek

Hasonló ingatlanok

Csapó Gábor

Csapó Gábor

Az ingatlan értékesítője

Email:

Ingyenes visszahívás kérés