Győrújbarát, Nyaraló, hétvégi ház - #2673
Exclusive

Eladási ár: 150 000 000 Ft

Általános adatok

Alapterület: 11 815 m²
Ár: 150 000 000 Ft
Település: Győrújbarát (Győr-Moson-Sopron megye)
Össz terasz méret: 30 m²
Lakószintek száma: 3
Saját telek mérete: 11 815 m²
Építés éve: 1999
Emelet: emeletes
Parkolas: autóbeálló
NM ár: 12695.73 Ft

Tulajdonságok

Épület anyag: tégla
Fűtés mód: gáz; kandalló, kályha
Melegvíz előállítási mód: bojler
Komfortfokozat: összkomfort
Helyiség állag:
Épület állag: felújítandó

Közművek

Gáz: van
Csatorna: nincs
Villany: van
Víz: van

Jellemzők

Udvari: nem
Tetőtéri ingatlan: nem

Ingatlan leírása

Győrújbarát hegyen, 2 irányból jól megközelíthetően, közel 1.2 hektáros, művelési ágból kivont zártkerti területek, medencés, 170nm lakóterületű, nappali+5 szobás, 3 szintes, teraszos házzal, nádfedeles parasztházzal, borospincével és gyönyörű örökpanorámával eladó. Ár: 150M

A kínált ingatlan 2 nagyobb részből áll. A nagyobbik egység egy teraszosan kialakított területen az összes felépítménnyel és a mellette lévő gyümölcsös, akácerdős terület, a másik egység ezzel a területtel szembeni domboldali terület, némi szőlővel és gyümölcsfákkal. A 2 egység között egy meredek völgy található, így a panorámát nem zavarja semmi, valamint az ingatlan privát érzetét kelti, hogy a nagyobbik területre csak a szemben lévő szintén az eladás tárgyát képező telekről lehet rálátni.

A területen víz, villany van, valamint tartályból gázellátás is lehetséges. A ház melletti medence ( 8x3 méter ) a közelmúltban lett újraszigetelve. A házban kandalló, finnszauna, szintenként fürdőszobák lettek kialakítva. A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre. A parasztház szépen karbantartott, fürdőszoba szintén kialakításra került, de az eredeti búbos kemencét is meghagyták.

Aki szeretne elvonulni kicsit a világtól, de azért meg is tartaná az elérhető közelséget, annak kiváló választás lehet ez a "birtok" ahol számos saját ötletet meg lehet valósítani, vagy "csak" pihenni és jó levegőt szívni.

 

További képek

Hasonló ingatlanok

Csapó Gábor

Csapó Gábor

Az ingatlan értékesítője

Email:

Ingyenes visszahívás kérés